Generalforsamling 24.03.09 Strøby Borgerforening

 

 

Referat

 

Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19 blev der afholdt generalforsamling for Strøby Borgerforening.

Formanden Mikkel Sabroe bød velkommen til de godt 30 fremmødte, og foreslog Erik Løvgren Jensen som ordstyrer, det blev vedtaget.

 

Mikkel Sabroe fremlagde bestyrelsens beretning og nævnte nogle at de ting som borgerforeningen har beskæftiget sig med det sidste år.  Mikkel fortalte at han af arbejdsmæssige årsager kun er formand perioden ud. Så næste år skal der findes en ny formand. Beretningen blev godkendt

 

·         Kirkestien: Så er Kirkestien totalrenoveret i et samarbejde mellem borgere og entreprenør Jens Laursen. Kommunen har erkendt at stien er deres ansvar. Der er planer om at etablere Shelter og bænke.  

·         Legepladsen på Blommevej, grunden er sat til salg for 2 mio. at ejerne Dansk Familiebrug, men vi kæmper stadigvæk for at beholde byens rettigheder til at bruge grunden

·         Flagregler: Menighedsrådet, Strøby Egede Borger- og Grundejerforening, samt Strøby Borgerforening støtter økonomisk Bent Thorsen, så der kan blive flaget som vanligt.

·         Så er der oprettet en strikkeklub, der har til huse i Husflidsskolen på Blommevej

 

Mikkel sluttede af med et ønske for fremtiden med et fortsat samarbejde med andre foreninger og takkede især Trykkevælde Ådalens Bevarelse og Dansk Naturfredningsforening for samarbejdet.

 

Så blev det kasserer August Hansens tur til at aflægge sin beretning, som blev godkendt uden spørgsmål.

 

På valg var Kassereren August Hansen, som blev genvalgt.

Tina Jespersen modtog genvalg som bestyrelsesmedlem, ligesom de 2 suppleanter Belinda Løve Hansen og Inge Janning blev genvalgt.

 

Som revision genvalgtes Anders Pedersen, og som revisorsuppleant genvalgtes Uffe Harhorn.

 

Så var det igen kassererens tur, nemlig til fremlæggelse budget og forslag til medlemskontingent. Medlemskontingentet har hidtil været på frivillig basis og selvom indtægten herfra er den eneste indtægt Borgerforeningen har, blev det foreslået at fortsætte på disse frivillige bidrag.

 

 

Så blev det Juletræs Foreningens tur, og Henrik Bertram Pedersen fortalte om det årlige arrangement som altid finder sted den 27. december i forsamlingshuset og opfordrede frivillige til at melde sig.

 

Hermed sluttede selve generalforsamlingen.

 

Så blev det tid til Ølsmagning, som Dagli’Brugsen i Strøby stod for med lokale øl fra Stevns Bryggeri og brygmester og –ejer Kim Vaabengaard, der fortalte om de forskellige øl der blev serveret, dertil blev der serveret lidt at spise.

 

Generalforsamlingen sluttede ved 21-tiden.